Marielle Kongsvold

Jeg har alltid vært interessert i å jobbe med mennesker - og etter å ha testet ulike yrker og studier falt valget på osteopati - og jeg har ikke angret siden!

I 2012 begynte jeg å studere osteopati, og etter 4 år med studie var jeg ferdig utdannet Osteopat D.O MNOF på Høyskolen Kristiania. Jeg jobber nå på Din Helse Bjølsen i Oslo, en tverrfaglig klinikk med fysioterapeut, kiropraktor og osteopat. 

I tidlig alder har idrett vært en stor brikke i livet mitt - og jeg elsker fremdeles følelsen trening gir meg. 

Jeg har konkurrert i både håndball, fotball, langrenn, sykling, boksing og kickboxing. Kickboxing er idretten som har stått mitt hjerte nærmest. Jeg har vært flere år på landslaget og jeg har deltatt i EM og VM. 

I 2015 fikk jeg prolaps i nakken og måtte operere, dette la en demper på idrettsfronten - og det er kanskje denne skaden som gjør at jeg elsker yrket mitt enda mer - og som gjør at jeg genuint brenner for å finne årsaken til nettopp «ditt problem».

I 2018 ble jeg mamma for første gang, og ble gjennom svangerskap og fødsel veldig interessert i hvor viktig trening, aktivitet og behandling kan være i denne fasen av livet.