Gratis trening

Hver mandag pleier jeg å ha en tidligøkt på SATS før skolen starter. I dag var det tungt.. Tyngre enn tungt.. Det har vært en fartsfull helg, så dagens økt ble rett og slett veldig lite effektiv. Fikk god tid til å tøye og slappe av før skolen startet i alle fall. Prøver å se det positive i det. Tidligøkter i Oslo er rett og slett utrulig deilig. Lite folk på senteret, lite folk på bussen, frisk luft og fin start på dagen. 

På dagens kickboxingøkt hadde vi en ren teknisk økt med fokus på fotarbeid. Ingen utstyr,- kun en selv. Terping på teknikk er noe av det viktigste i vår idrett. Man blir aldri ferdig med det, - uansett nivå. 

Her er noen bilder fra Øverbygd. På lørdag hadde jeg besøk av mitt kjære gudbarn Runa. Hadde egentlig planer om å dra å trene styrke i idrettshallen,- men ville ikke la henne være alene hjemme å kjede seg mens jeg dro på trening,- så da ble det en kreativ ute-økt.

Tufte-parkene i landet har blitt mer og mer populært.

"Street Work out er en idrett som er kjent i mange land, særlig i Øst-Europa. Dette har nå også vokst fram i Norge og mange finner nå gleden og utfordringen av å trene utendørs. Å trene egenvektstrening er både funksjonelt og skadeforbyggende, her brukes ingen vekter som kan gi slitasje eller belastningsplager. Øvelsene kan du utføre med ulik vanskelighetsgrad, alt etter hvordan du stiller kroppen i forhold til avstander; nærmere, lengre fra eller endre på vinkler." http://www.itromso.no/ibevegelse/article8195209.ece

Med litt inspirasjon fra det tok vi turen til barnehagen i Øverbygd. En time styrke i lekeapparatene,- topp økt!

Og mye morro,- for oss i alle fall. Litt kjedelig for hunden vår Kompis men..

Så da måtte nå han også få dra ut å leke litt med sine venner. 

Tommel opp for trening ute i det fri! Gratis,- og frisk luft!