Hva gjør man egentlig når man er sykemeldt?

Jeg har vært sykemeldt i snart to uker allerede! Utrulig rart at tiden kan gå så fort når jeg gjør omtrent ingenting.

Allerede to dager etter jeg kom hjem fra sykehuset fikk jeg besøk av lillebror og mamma. Dagene mellom torsdag og mandag fløy avgårde. Rolige dager, med noen rolige kaféturer og ikke minst teatertur! Vi var på Billy Elliot. Dette er første gang denne musikalen spilles utenfor England. Utrulig dyktige barn på scenen! Inspirerende!

Takk mamma for at du tok oss med på dette! 

Utrulig koselig med lillebror og mamma på besøk, men kjente godt at jeg behøvde å ta det med ro etter at de var her. 

Noen dager senere var det julebord med klassen min. Rolig kveld for min del,- men hyggelig å kunne ta del i det likevell.  

Har ellers hatt en del kaffe- og lunsj-besøk av fine venninner. Ufattelig kjedelig å ikke kunne trene eller være i noe særlig aktivitet,- men da er det godt å kunne ta en te og nyte nuet med alle herlighetene rundt meg. 

Gode Jord på Bjølsen har fått inn utrulig mange forskjellige te-sorter med julesmak,- så her drikkes det te fra morgen til kveld. Dette er nok min favoritt-te. Er en smule (eller fler) svak for kanel.

I helgen har vi brukt all vår tid på å hovedsakelig slappe av, nyte god mat og få litt mer kontroll på leiligheten vår. Vi har hengt opp bilder, fått på plass skoskap, og litt småpjusk her og der.

Gøy å se at leiligheten blir mer og mer som et hjem. I alle fall nå som julepynten til og med er på plass. 

Noe av det som er uvant, men veldig koselig,- er hvor engasjert borettslaget er! Her var det faktisk julegrantenning, julesang, gløgg, pepperkaker, og ikke minst julenisse på søndag! 

Ellers har helgen inneholdt matlaging. Noe av det vi lagde var Bayonesseskinke med sennepssaus, poteter og brokkoli fra Adams matkasse. Sennepssaus var utrulig godt! Jeg er ikke storfan av sennep,- men etter å ha spis denne retten har jeg faktisk spist mer sennep de siste dagene enn jeg har gjort hele mitt liv. 

Latterlig enkelt å lage sennepssaus! Koke kjøttkraft med buljong, smelt smør i egen kasserolle, tilsett mel, tilsett så kraften, så sennep og evt tilsett løk og lignende om du måtte ønske. 

Nå er jeg lei av å sitte på rumpen.

Etter å ha vært inne i hele dag og bare surret rundt, ryddet, laget mat og gjort andre slike ting som pensjonister gjør,- så skal jeg nå ut å gå en tur langst Akerselven. Det er ikke så mye annen trening jeg kan gjøre nå for tiden,- så da må jeg gjøre det jeg kan i alle fall.