Sommeren min

Tenk at vi allerede er i slutten av august!

Sommeren er snart over,- og høsten sniker seg på. Hva har egentlig sommeren 2016 inneholdt?

Lillebror har konfirmert seg! 

Minstemann i flokken er nå "voksen", og dagen ble feiret i Målselv med nære og kjære. For min del ble det en svipp-tur med kun 24 timer med nordnorsk luft. Sånn blir det av og til når man skal kombinere landslagssamling + konfirmasjon. 

Kvelden ble avsluttet med kveldsbad i nydelige omgivelser. Ingenting er som en sommernatt i nord med sol,- og snø på fjellene. 

Helgen etter var det World Cup i Italia! 

I kampsport er det "vinn eller forsvinn"- og for min del ble det "forsvinn" denne gangen. Møtte en utøver som gikk på en måte som var uvant for meg- og jeg kan ikke annet enn å bite i det sure eplet og lære. 

Foto: Per Andreas Ringsby

Foto: Per Andreas Ringsby

Hadde uansett fine dager i nydelige omgivelser i Rimini i Italia med kickboxingvenner, familie (lillebror deltok) og kjæreste.  

Oslo-besøk fra nord.

Helgen etter hadde vi besøk av min eldste lillebror Christoffer og hans samboer Nora. Utrulig koselig! Turist-opplevelser er da obligatorisk. 

Joggetur til Maridalsvannet langs Akerselven, og avsluttet med bading i Nydalen. Digg.

Gøy at småsøsknene er blitt så voksen. 

Vi har ellers vært på telt-tur i Oslo-marka! DET skal gjentas! Det er noe jeg har snakket om i flere år at jeg har ønsket å få til,- og ENDELIG kom vi oss over dørstokk-mila. Oslo-naturen er ikke så aller verst. 

Også var det tid for å virkelig nyte Nord-Norge! Ferie i Skjomen, Narvik.

Vannski, vannlek, fisking, familie, trening og nyting. 

Båtkjøring med lillebror, kusine og pappa. 

Lett at jeg har verdens beste familie som drasser med seg en boksesekk fra Øverbygd til Skjomen  for at datteren skal få trene. Takk! Og takk for at jeg får lov av mine besteforeldre til å henge opp hva jeg vil hvor jeg vil. Trening ute i nord er vakkert. 

Min drøm har lenge være å lage blåskjell-suppe fra blåskjellene vi har utenfor hytta. ENDELIG fikk vi gjort det! Og herre-fred så godt det var! Dette blir tradisjon (ja, det betyr at alle i familien må lære seg å like blåskjell ;)).

Neste stopp, - Sverige.

Bryllup i Malmö for å feire kjærligheten mellom Madeleine og Magnus. Nydelig par, nydelig dag, og nydelig fest. Norsk mann, svensk dame, - og de bor ingen andre plasser enn Danmark. 

Neste stopp,- Sunnmøre. 

Fjord og fjell - og VANNSKUTER. 

Har aldri kjørt vannskuter i Norge før ,- så dette var gøy! 

Kickboxing-sesongen følger det norske året helt perfekt. Vi har "ferie" fra idretten på sommeren, og får da mulighet til å kunne ta litt sommerferie. Det er deilig med ferie,- men det er alltid deilig å komme tilbake til struktur og rutine. Første uka i august var det sesong-start igjen for landslaget. Det var Åpen Landslagssamling fra tirsdag til søndag, og dagene innehold 2-3 øker. 

Bading på Sognsvann. 

Også må jeg ikke glemme å nevne at stor milepæl er nådd. Jeg er FERDIG utdannet som Osteopat. Endelig. 4 år med studie er over,- og en ny hverdag er klar for å møtes. Jeg gleder meg. 

I helgen har vi hatt enda en treningssamling. En samling hovedsakelig for juniorene som skal til VM nå på lørdag. Trening, og felles middag hjemme hos meg på lørdag. "Jo flere kokker, jo mere søl"? Tvert om! Teamwork fra A til Å. Koselig å ha en sosial kveld med disse. Spesielt når man får servert så deilig Thai-mat. 

En liten "speed-innblikk" i min sommerferie.

Det har vært et hardt år med kombinasjon av studie, jobb og kickboxing. Føler brikkene begynner å falle mer på plass nå som jeg er ferdig som student. Gleder meg til å begynne ordentlig i arbeidslivet - og ikke minst ha mulighet til å fokusere enda mer på kickboxing. 

Dette blir en spennende høst 2016.