Dropper Worldcup

Folkebladet, sporten.

Marielle Kongsvolds problemer med nakken gjør at hun ikke reiser til World Cup-stevnet i Italia denne helgen.

ØVERBYGD/OSLO:Kickbokseren har siden februar slitt med nakkeproblemer. Det er også årsaken til at hun dropper helgens stevne.

– Jeg har hatt vondt i nakken siden februar. Jeg var hos legen i går (onsdag) for å høre hva legen synes. I samråd med både lege og landslagstreneren fant vi ut at det er best at jeg ikke deltar, sier Kongsvold.

Totalbelastning

World Cup-stevnet i Italia er det siste viktige approberte stevnet for å kunne kvalifisere seg til europamesterskapet til høsten.

I forrige kvalik-stevne tok Kongsvold andreplass - i en finale hun gikk med smerter i nakken. 23-åringen føler seg ikek trygg på at hun får EM-billett.

– Det kan jeg ikke være. Men jeg må ha det bra også. Totalbelastningen med skole og eksamensjobbing er en av grunnene til overbelastningen. Det har blitt for mange økter på for kort tid og for lite hvile.

– Jeg kunne sikkert pushet meg til å delta, men da hadde det blitt en kjips sommer. Det kunne gjort at jeg ikke kunne deltatt fra høsten av.

Alternativ trening

Kongsvold fokuserer nå på de siste to eksamenene på osteopati-studiet, før hun tar sommerferie.

– Jeg skal passe på å ikke overbelaste noe mer, prøve å roe ned kroppen og fokusere på eksamen først og fremst. Så tar vi det deretter. Det blir nok mye alternativ trening fremover.

(Folkebladet.no)

Se artikkelen HER.