Where to start?

Sommeren er her. Solen er her. Og ferien er her.

Denne sesongen har vært tøft. Jeg har vært lei, skuffet og sliten. 

Har forberedt meg mot konkurranse på konkurranse, men når stevnet har nærmet seg har jeg blitt skadet. Forstuelse, knekt tå rett før VM, og overbelastning. Jeg har prøvd å holde motet og motivasjonen oppe. 

Har aldri måtte så mye med meg selv som jeg har gjort i år. Utrulig kjipt å måtte svelge skuffelsen av å ikke kunne delta på det man har lyst til. 

Følelsen av å hele tiden nesten, - men akkurat ikke kunne være med på konkurranse eller gradering har vært tøff. Etter å ha stanget veggen i hodet noen ganger blir man etter vært lei og ikke minst sliten. Sliten av å bruke tid og energi på å trene og motivere seg mot noe man vil delta på-, forså å akkurat ikke få muligheten.

"Du er ung". Det får jeg høre av omtrent alle som prøver å mote meg opp. Ja, jeg er ung,- og kanskje ligger det noe i det. Kanskje jeg stresser meg å få til litt for mye på litt for kort tid.

Jeg valgte derfor å slutte å skrive på hjemmesiden min for å spare "litt" energi. Det jeg ser er at hjemmesiden får meg til å bli flinkere til å reflektere over dagene mine. De får meg til å ta det lille steget tilbake for å tenke over alt det fine jeg har gjort i løpet av en dag. I tillegg er jeg glad i å skrive og å ta bilder. Jeg har ryddet litt opp på hjemmesiden, og kommer fra nå av til å bruke den mer flittig. 

Denne sommeren har jeg ett hovedmål,- og det er å bli skadefri. Kroppen føles mye bedre, og jeg begynner å glede meg til sesongstart. 

Årets sommerferie er noen smuler annerledes enn tidligere.

Det er første gang siden jeg var 11 år at jeg ikke har sommerjobb. Det føles rart. Det føles feil. Men UTRULIG godt!

Jeg har vært en uke på Sicilia i Italia med kjæresten min.  

Fantastisk tur. 30 grader, italiens sjømat, Sicilias historie,- ja listen er lang. 

a.jpg

Har hatt Oslo-sommer med mine bestevenninner.

Helene, Renate, Annette og meg. 

Helene, Renate, Annette og meg. 

Og nå er jeg på plass i Nord-Norge!

Bilder fra øverst til venstre: Kveldssolen i Skjomen. Gåtur med mommo, moffa, Hanna og meg. Fisking med kusine Hanna. Bading med Kiro.   

Bilder fra øverst til venstre: Kveldssolen i Skjomen. Gåtur med mommo, moffa, Hanna og meg. Fisking med kusine Hanna. Bading med Kiro.   

Nå skal midtnattsolen på verandaen i Narvik nytes. Det har vært tropevarmt her i nord de siste dagene. Hyttelivet, familie og venner er noe for seg selv. 

Sommer er fint.