14 tegn på at du har det bedre enn du tror

Sommeren er over, ferien er ferdig og høsten sniker seg innpå.

I går på barnetreningen snakket vi om hva som var fint med sommeren. Tilbringe tid med venner, familie, dra ut på reise, oppleve nye ting, være lenge oppe, og sove så lenge de ønsket var noe av det som ble nevnt.

Jeg er absolutt enig! Det er det sommeren handler om.

Tidligere har jeg alltid syntes at sommeren har vært for kort. Men i år hvor jeg faktisk har tatt meg ordentlig ferie,- vært med venner, kjæreste og familie føler jeg for første gang at det er godt å komme tilbake til hverdagen og rutiner.

Helt siden mars har jeg hatt problemer med nakken min. Det meste av bevegelse av nakke har gjort vondt,- men det som har vært verst er tanken på å på nytt bygge opp motivasjon mot konkurranse,- og kanskje ende opp med å ikke kunne delta,- ergo skuffet. Heldigvis har jeg en drøss av flotte mennesker rundt meg som får meg til å se ting i litt større perspektiv. Sommeren min har derfor inneholdt det å kunne nyte ”nuet”. Nakken er fremdeles ikke bra, men jeg prøver hver dag å jobbe med å se ting i et litt større bilde. Det er absolutt ikke enkelt, og jeg har i flere sammenhenger nesten blitt irritert fordi andre prøver å fortelle meg hvor viktig det er å ta ”hodet opp av sanden” av og til. Men det er absolutt viktig!

Kanskje synes du det er naivt og litt for ”enkelt” å tenke slik jeg beskriver nedenfor,- men det er faktisk sant… 

14 tegn på at du har det bedre enn du tror.

-       Du lever

-       Du kan høre fuglene som kvitrer

-       Du har tak over hodet

-       Du kan kjenne vinden i ansiktet

-       Du kunne ta på deg akkurat det du ønsket fra klesskapet

-       Du lærer

-       Du kan drikke rent vann

-       Du har mulighet til å være bekymret,- som er fantastisk! Det betyr at du har en drivkraft, og ett ønske eller mål om noe.

-       Du vet smaken på en skikkelig god middag

-       Du la deg ikke sulten

-       Du kan lese

-       Du lever i et land som beskytter dine rettigheter

-       Du har noen som tenker på deg

Poenget er at vi har det bedre enn mange mennesker her i verden. Sett pris på hva du har av muligheter.

Det har vært godt å komme tilbake på skolebenken, treffe venner, komme tilbake i treningsrutiner, trene med venninner,- også er det så ufattelig godt å stå opp tidlig igjen. Morgenbris, frisk luft og joggeløypene helt for seg selv.

Denne morgenen startet med joggetur opp til Maridalen med min venninne Camilla. Det er så utrulig vakkert langs Akerselva!

”High-five for that”.

Nå er jeg faktisk på vei til Nord-Norge. Føles ut som jeg nettopp reiste herifra. I helgen skal ei venninne gifte seg, -så da blir det stor ståhei i bygda. Gleder meg!