Kvalifisering i Oslo

Ny stevnehelg nærmer seg. Nytt stevne jeg ikke kan delta på. Nytt stevne jeg må se på. Ny helg hvor jeg må kjenne det knipe i magen fordi jeg har lyst til å gå kamp..

Til helgen er det Scandinavian Open i Oslo. Det er siste kvalifiseringsstevne før EM i Spania,- og en hel haug av gode kickboksere skal delta for å gjennomføre siste "krampetrekning" for å overbevise om at de bør få representere Norge i EM.

Jeg skal ikke delta. Jeg er fortsatt ikke bra i nakken. MEN,- jeg har hatt to gode dager med mindre smerter! Og det føles så ufattelig godt! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er!

I helgen var jeg på Matstreif, Norges største matfestival. SÅ utrulig mye spennende, så utrulig inspirerende, og så utrulig mye godt! 

Det var så mye folk! Flere hundre tusen mennesker trappet opp på Aker Brygge denne helgen.  Og jeg skjønner hvorfor!

Smaksprøver over alt. Ost, fisk, kjøtt, og mye annet godt. 

Og plutselig har værgudene vært med oss her i hovedstaden. Siste sommerståler før høsten virkelig tar fatt i oss. Godt å kunne nyte litt finvær før vinteren kommer.  

Spasertur til Akershus festning ble det også i finværet. 

I morgen er det siste fellesøkt før det braker løs i Oslo med utøvere fra land og strand i Norge,- men også fra Polen, Finland, Uganda, Italia, Danmark og en rekke andre land. I og med at jeg ikke skal delta er jeg nå "stevneansvarlig" for Scandinavian Open. Heldigvis er jeg ikke alene om oppgaven. Gleder meg til helgen! Håper mange stiller opp for å heie frem de norske utøverne.