Lat søndag

Dette har vært en helt fantastisk søndag!

Det er første rolige dag siden vi flyttet inn i leiligheten vår. Gåtur, kafé, skolearbeid og rydding. Skikkelig søndag med andre ord. 

I morgen skal jeg til Ullevål for å se hvordan det står til i nakken min.

Skal ta MR for å se om prolapsen har begynt å trekke seg tilbake. Grugleder meg til å få svar. Nevrokirurgene på Ullevål ønsker å operere meg.

Om den ikke har trekt seg tilbake ser det ut som det blir operasjon. De vil da gå inn på forsiden av halsen for å operere. Da blir det 6 uker med ro før jeg kan begynne å belaste nakken litt igjen. Da vet jeg i alle fall at noe vil skje. Til nå har det vært 8 mnd med opp- og nedturer hvor jeg hele tiden må passe på å ikke gjøre noe som kan trigge prolapsen. Samtidig er operasjon utrulig skremmende..! 

Om den har trekt seg tilbake slipper jeg operasjon,- men må da ta tiden til hjelp.

Nei, dette har vært en tøff uke hvor hodet har spint som en karusell! I morgen får jeg i alle fall svar på om det blir operasjon eller ei.      

Nå skal siste rest av søndagen nytes,- håper jeg får sove i natt....

Har utrulig mange bilder og oppskrifter lagret på macen min,- er usikker på om det blir "spam" for dere som leser hjemmesiden min eller ikke. Det er bare å gi tilbakemelding på om dere ikke ønsker oppskriftesinnlegg.

Her er i alle fall en liten oppskrift: Entrecote, rosenkål og nydelig potetstappe


Ha en fin søndag videre!