SPARKET UT

Skjermbilde 2013-12-04 kl. 20.19.38
Skjermbilde 2013-12-04 kl. 20.19.38

Nordlys skriver:

Sparket ut i kvartfinalen

Marielle Kongsvold røk ut av VM i kickboxing i Tyrkia. Men er fast bestemt på å slå tilbake neste år.

Øverbygd-jenta møtte Lucia Camarova i kvartfinalen under VM i kickboxing i Tyrkia onsdag. Og tapte 0-3.

- Det føles dritt. Men akkurat nå vet jeg ikke om jeg er mest lei meg for å ha tapt, eller om jeg har det mest vondt, sier Marielle Kongsvold til Nordlys.

Smertefull exit

Hun stilte til start i VM med brukket lilletå. Det begrenset mulighetene til å sparke.

- Jeg måtte satse på den samme teknikken som jeg vant 1/8-delsfinalen med, men Camarova var lang som ei flaggstang og sparket ekstremt bra. Jeg er 170 centimeter, hun var 10-15 centimeter lengre. Det ble for lang vei for å kjøre mine kombinasjoner, og hun ledet klart etter første runde, sier Kongsvold.

Hun forbedret seg i andre og tredje runde, men klarte ikke å hente inn ledelsen motstanderen.

- Jeg tok innpå i begge de rundene, men alle tre dommerne hadde flere treffere til henne til slutt. Jeg ble nødt til å sparke mer i andre og tredje, men det gjorde forferdelig vondt hver gang jeg traff. Og jeg ble nok for fokusert på tåa, og kom meg ikke unna sparkene hennes i tide.

Skal slå tilbake

Hun angrer likevel ikke på at hun stilte i VM.

- Akkurat nå føles det ikke så lurt å delta, og det var nok urealistisk å tro at jeg skulle kunne gå til topps med de forutsetningene jeg hadde. Men dette var mitt første VM, og de fleste som deltar for første gang ryker ut i første kamp. Jeg klarte å vinne min kamp, og det skal jeg ta med meg. Det har vært en stor erfaring, sier Marielle Kongsvold.

Hun er fast bestemt på å slå tilbake.

- Nå skal jeg ha eksamen mandag, og så reiser jeg hjem på juleferie til Øverbygd. Men jeg kan ikke vente til å begynne på for fullt igjen i januar. 2014 skal bli min beste sesong. Nå kom jeg til kvartfinalen i VM, om ett år er det EM. Da skal jeg i allefall til semifinale og ta medalje, sier Marielle Kongsvold.

http://www.nordlys.no/sporten/article7024246.ece