VM UTEN Å KUNNE SPARKE

Artikkel i Folkebladet.

Skjermbilde 2013-11-30 kl. 09.06.12

http://www.folkebladet.no/sport/article8712895.ece

OSLO: Lørdag setter Marielle Kongsvold seg på flyet til Tyrkia og VM i kickboksing. Den knekte tåen skaper fortsatt store problemer for VM-debutanten.

Kongsvold går trolig sin første kamp i VM mandag eller tirsdag. Det er bare drøye to og en halv uke siden hun knekte tåen sin på trening. Den blir garantert ikke bra til første kamp i neste uke.

– Den er bedre enn den var og jeg kan belaste den. Men jeg kan ikke sparke med den. Den er knekt rett av og det skal ta åtte uker å lege. Den blir ikke bra til kamp, sier Kongsvold til Folkebladet.

– Så jeg må bare vente og se og håpe at den blir mye, mye, mye bedre.

Ikke optimalt

Oppladningen til VM har ikke vært optimal for Øverbygd-jenta.

– Den har ikke vært optimal, jeg kan verken løpe eller sparke. Men den har vært så god som det lar seg gjøre.

Skadet eller ikke — Marielle Kongsvold kommer til å gi alt når det braker løs i neste uke.

– Det har vært litt vanskelig å forberede seg med skaden, men jeg gleder meg fortsatt. Jeg har sniktittet på bilder fra hotellet og arenaen.

Skal gjøre jobben

– Jeg kommer til å gjøre jobben min når jeg skal konkurrere, men jeg må være realistisk. Hvis man bygger for høye forventninger til seg selv kan man bli skuffet også. Jeg kommer til å gå ut med blanke ark, gjøre jobben og se hvordan det går.

I VM møter hun mange «gamle kjente» fra tidligere internasjonale stevner. Flere utøvere har hun møtt før.

– Hvem håper du å møte i første kamp?

– Det har jeg ikke tenkt på og jeg kommer ikke til å tenke på det heller. Det spiller ingen rolle. Jeg fokuserer ikke på motstanderne uansett, jeg fokuserer på mine oppgaver.

Skjermbilde 2013-11-30 kl. 18.26.42

(Folkebladet.no)