Med sirup i kroppen er Snapchat en fin ting å ha

I dag hadde jeg ikke tidligøkt, vi hadde studiedag, og i tillegg har jeg fått behandling. Med andre ord gikk kroppen min smått i dvale... Fredager er ukens viktigste kickboxingdag hvor der er sparring på agendaen. Dette er økten i uken som er mest kamprelatert. Ofte kjører vi 3 x 2 minutter med en partner, bytter til ny partner og gjentar.

Som sagt gikk kroppen min litt i dvalemodus denne ettermiddagen. Osteopatibehandling og copping på Studentklinikken gjorde susen. Hadde vært perfekt om jeg skulle rett hjem for å sove,- men den gang ei.

Fullkontaktsparring stod for tur, og Snapchat ble min reddende engel. 

Sendte noen "synes-synd-i-seg-selv" bilder til venner, - og med en rekke "spark-deg-i-rumpa-meldinger" i retur var det enklere å hoppe i treningstøyet.

kjhj
kjhj

Med treningsklærne på, foten utenfor dørstokken var plutselig energien på plass. Rart hvordan man kan lure seg selv til å tro man er mer sliten enn man er. 

Jeg endte med å sparre 3 x 2 minutter med tre (veldig) ulike personer. Gøy!

I morgen er det Fightclub og Fightercup på Bjølsen. Det vil være merkekamper og lettkontaktkamper for nybegynnere. For å kunne delta i fullkontakt må man først bestå bronse-, sølv- og gullmerke. Jeg som allerede konkurrerer i fullkontakt kan være "hjelper" til de som skal prøve seg på merke. Håper jeg får en kamp eller to. I tillegg kan det hende jeg skal være dommer.

Det er med andre ord i Bjølsenhallen det skjer i morgen. Kanskje vi sees!