Full rulle avsluttes med Yoga for Fightere

Onsdager er den dagen i uken hvor ting virkelig går i ett sett fra morgen til kveld.Skoledagene på Helsehøyskolen er som regel fra halv 9- halv 3. Osteopati inneholder mye praktisk, så jeg må møte opp til undervisning for ikke å gå glipp av noe. Nå for tiden lærer vi om nakke, skulder, overarmer. Veldig spennende! Skulderskade er ikke ukjent i kickboxingmiljøet,- det blir mye overbelastning i skulderleddet i kampsport. Gleder meg til å lære mer om dette temaet!

I dag har jeg også vært instruktør for barnekickerne mine. 6-9 år er en spennende alder å jobbe med. Mye glede.

Etter barnekicken var det tid for fellesøkten til fullkontaktpartiet. Vi pleier som regel å ha teknikk mot partner på onsdager, men i dag var det intervaller på sekk. Tungt(!). 3 x 2 minutter, 3 x 1 minutt, 6 x 30 sekunder, 15 x 15 sekunder. Kjente det godt i beina at jeg hadde løpsintervall i går..

Etter kickboxingøkten bar det rett på Yoga, eller Fighteryoga som vi kaller det. Jeg har lenge vært inspirert av yoga, så er glad for at det har blitt en del av timene hos Fighter.

IMG_3306
IMG_3306

Hovedhensikten med Yoga generelt er å skjerpe tanker, få en balanse både mentalt og fysisk, mindre stress, økt kroppsbevisthet, gi ro, bedre søvnkvalitet, ja- listen er lang.Gøy er det også,- i alle fall etterpå!