Kongsvold: – Jula er ikke den samme uten

I Øverbygd måtte det trenes før pakkene kunne åpnes på julaften.

ØVERBYGD: Det som startet som en familietradisjon har utviklet seg til å bli en fast treningsøkt på julaften for innbyggerne i Øverbygd.

– Det startet som en tradisjon for min familie, men opp gjennom årene har bare flere og flere blitt med, forteller Marielle Kongsvold.

I år var det nesten 20 stykker som startet julaften med en solid treningsøkt sammen med Øverbygd Kickboxingklubb.

– Vi trener ikke så hardt. Det er mest for å bygge opp det sosiale og ha det gøy, og møte igjen gamle kjente som man ellers ikke møter så ofte. For min del blir ikke julaften helt det samme uten, smiler Kongsvold.

1. juledag klinket Kongsvold-familien til med nok en treningsøkt. Da var det volleyball som sto på programmet.

– Det er noe vi startet med for noen år siden, og det var tydeligvis interessant for mange her i bygda, sier Marielle.

Kickboksertalentet har slitt med skader i år, og forteller at hun har brukt romjula godt.

– Jeg har brukt tida godt på bygge meg opp, og komme meg tilbake der jeg en gang var. Jeg er fremdeles skadet, så nå er det bare å nyte den siste uka med ferie, avslutter hun.

HER er artikkelen skrevet av Folkebladet. 

Knockout-studenten

Skinnet bedrar. Marielle Kongsvold ser kanskje søt og uskyldig ut, men hun er faktisk en av Norges beste kickboksere. Marielle er selve beviset på at man kan være flink pike og råtøff på samme tid.

(StudentTorget.no):

Svettelukten henger i luften. Lukten av timesvis med slag og spark. Fra rommene nedover gangen høres pusting, stønning og lyden av bandasjerte knyttenever som treffer pads. Vi er i Bjølsenhallen, i lokalene til Fighter Kickboxingklubb. Det er her Marielle Kongsvold tilbringer mesteparten av uken. Den pene jenta, med det søte ansiktet og de lange, lyse krøllene er bare 22 år, men allerede er hun tre ganger norgesmester i kickboksing.

 

Marielle setter seg ned i lotusstilling på matten i et av treningsværelsene. Hun har hatt et forhold til kickboksing hele livet. Faren var kickboksing-instruktør, og mens han trente lekte Marielle i lokalene. Da Marielle ble 13 år fikk hun endelig lov til å begynne å trene selv, og da hun var 18 flyttet hun fra venner og familie i lille Målselv ned til store, fremmede Oslo for å satse på idretten sin. 

Ikke normal

Det koster å satse på idrett, og Marielle har aldri vært redd for å jobbe hardt. Da Marielle kom til Oslo skaffet hun seg først en jobb ved siden av kickboksingen. Etterhvert begynte hun også å studere. Hun tok en råsjans og startet på osteopati, et studium som ennå ikke var støttet av Lånekassen. I dag har hun lite tid til venner, hun kan ikke dra ut og flørte med gutter på byen, og familien ser hun sjelden. Det er ingen tvil om at Marielle er en jente med driv og guts.

– Jeg får ikke vært normal, sier Marielle.

– Jeg må legge mye til side. Så jeg merker at det koster. Det gjør jeg. 

Men alt Marielle har ofret har betalt seg. Hun har tre NM-gull og utallige førsteplasser fra konkurranser de siste årene. I 2013 deltok hun i VM og kom til kvartfinalen – med knekt tå. Det virker likevel vanskelig for henne å fortelle om suksessen hun har hatt. Hun sitter lenge og tenker før hun ydmykt sier:

– Jeg synes det er litt vanskelig å si hva som er det største jeg har oppnådd, fordi jeg vet med meg selv at mine mål ikke er nådd enda. Alt er bare steg på veien.

- Men hva er dine mål?

Marielle ler nølende. 

– Nei, det er vel kanskje å bli verdensmester en gang. Jeg har ikke klart å si det før. Det er vanskelig å komme dit, det vet jeg, men nå vet jeg hvertfall hva som må til. 

Pingle-idrett

Kickboksing er liten idrett i Norge. Man får ikke nok økonomisk støtte til å kun drive med idretten, man må studere eller jobbe i tillegg. Til tross for at VG i januar rangerte kickboksing blant Norges topp fem idretter, er Norge et land som først og fremst fokuserer på langrenn, fotball og håndball.

– Jeg håper vi begynner å se verdien i kickboksing, sier Marielle engasjert.

– Det er en av verdens største idretter, og så er det bare en pingleidrett i Norge.

Men Marielle er ingen pingle. Man må være tøff for å reise fra venner, familie og hjemsted i en alder av 18 år. Det krever mot å satse på en idrett som man ikke kan leve av. Det krever guts å stille til VM-kamp med knekt tå. Men Marielle sitter smilende i lotusstilling og er roen selv.

- Kickboksing ser brutalt ut. Hvordan kan man se så søt ut og likevel være så tøff?

Marilelle ler.

– Når jeg er i ringen, så ser jeg ikke for meg at jeg skal slåss. Jeg ser for meg poeng, jeg ser for meg det jeg har øvd på på sekken, og jeg ser for meg kombinasjoner. Vi driver ikke med slåssing. 

– Jeg har ikke lyst til å være den typiske kickboksern folk ser for seg. Jeg synes det er viktig å kunne ta vare på begge sider ved meg selv. Som jente får man utløp for ganske mye av de maskuline sidene på trening, og da kan man være veldig jentete ellers.

Flinke piker slår

Det virker som om det har blitt en trend at flere og flere jenter begynner med kampsport. I kickboksing-miljøet har det blitt mye snakk om at jentefronten bygger seg mer opp enn guttefronten.

– For vår del er det helt supert. Vi får jo flere sparringspartnere! De siste årene har det vært mye fokus på jentekropp gjennom media, instagram og internett generelt. Jenter skal få til alt mulig, og jenter skal se sånn og sånn ut og gjøre det og det. Ved å drive med idrett blir fokuset på kropp og kosthold helt annerledes. Kroppen blir et redskap, og maten blir nødvendig for å ta vare på redskapet. Det tror jeg er mye sunnere!

For Marielle var det de mentale utfordringene i kickboksing som tok henne med storm. Du må gi alt både i og utenfor ringen.

– Du må takle å gå på skole, du må takle å ha en jobb, og noen ganger må du gjøre begge deler for å få ting til å gå rundt. Du må takle at det er du selv som vinner og at det er du selv som taper.

Ta sjansen

Det er tydelig at Marielle er en ambisiøs jente. Det må man nesten være for å tørre å satse på den måten hun har gjort. Marielle har fått kabalen til å gå opp, og hun har vært suksessfull. Hva er hemmeligheten?

– Du må ha en veldig flott familie og flotte venner. Idretten går litt på deres bekostning. Og planlegging er veldig viktig, merker jeg. Bruk gjerne en halvtime på å legge en plan for hele uka. Hodet mitt hadde nok kokt over om jeg ikke hadde lagt planer. 

Marielle smiler før hun avslutter:

– Jeg håper at flere ønsker å ta sjansen på å gå veien med kampsport og kickboksing. At folk ser verdien i det. Det handler om så mye, og man får utfordret seg selv på utrolig mange måter. Så jeg håper at flere tør. Jeg vil ha flere inn i idretten!

Barna våre og musesteg!

Det pusses opp på Bjølsen, utvides og males. Barna syntes det var veldig gøy at de får trene på dette rommet. I dag har de lært musical forms av Daniel,- flinke og tålmodige!

Ellers har jeg virkelig fått sansen for langrenn.  Så deilig, befriende, og slitsomt! Utholdenhet, og styrke på en og samme gang! Frisk luft og trening samtidig. Akkurat nå skulle jeg ønske vinteren kunne vart mye lenger! 

Ellers har jeg tatt musesteg på trening i dag!

Har sparret litt (uten slag mot hodet vell og merke..) og gått 1 minutt x 10 runder på sekk! Så deilig! Var laaangt i fra på samme nivå som de andre,- men godt å endelig kunne være med.  Hurra!  


Morsdag

Hurra for alle mødre! Spesielt gratulere til min kjære mor! Skulle ønske jeg var i nord i kveld!

Siden flere av mine venninner fra nord bor her i Oslo feirer vi morsdagen med "byttekveld". Frukt bær og poser med klær. Alle tar med klær de er lei, ikke passer eller rett og slett ikke kler. Vi setter oss i ring, og på rundgang ta vi ett plagg hver. Veldig greit! Vi slipper å bruke penger, vi slipper kjøpesenter og vi får tilbringe tid med venninner. Perfekt. Utrulig koselig kveld med fine jenter. 

Ole herjer i nord, men i Oslo er været helt fantastisk nydelig. Har derfor kjøpt meg nye ski,- og de måtte testes! Langrenn på Linderud som alternativ trening er passelig greit. 

Ellers har jeg en drøss av eksamen å ta disse månedene. To av de skal jeg ta om litt over en uke.

Helgen har vært veldig rolig og koselig. Nå må armene brettes opp, og eksamen 1 og 2 må unna vei.   

Hvorfor krever alt så mye motivasjon?

Motivasjon for å trene, motivasjon for å studere, motivasjon for å rydde, motiasjon for alt.. Men hvor skal man hente all motivasjon? Og hvordan? Selv om jeg vet hva som må til, og vet hva som må gjøres, så er det ikke bare-bare å finne den motivasjonen. 

Ellers har lyset i Oslo de siste dagene vært HELT fantastisk nydelig! 

Lærte nettopp hvorfor himmelen får disse nydelige fargene. Det er fordi solen står så lavt,- men forurensing kan være med på å forsterke fargene. Det er til nå den eneste fordelen jeg kan komme på med at det er så mye "dritt" i lufta i Oslo. 

Ellers har Adams matkasse kommet på døren. Masse enkle, spennende retter som alltid. 

Posjonsfrukt;- aaaah så utrulig godt!

I dag var det soya- og honningbakt laks på menyen. 

Ellers gikk dagens trening rett i dass... Verste med å være skadet er at man får oppturer, og ved oppturer kommer det alltid små nedturer.. I dag var det en av de dagene.. Berg og dalbane er ikke alltid like gøy. Menmen, når alt kommer til alt så går ting riktig vei. Prøver å se det positive i det. 

Så i dag passet boksehansken bedre som nakkestøtte enn som "slagvåpen". PYTTSANN,- nå skal det slappes av, også blir det blanke ark i morgen. Ha en fin kveld!

Hjemmelaget Sushi

Sunn, smaksrik, fargerik, rått og godt!

Det var japaneren Yohei som i 1824 begynte å servere rå sjømat på eddikris fra en liten babuskiosk i Tokyo. Det utviklet seg til å bli veldig populært, men det var ikke før 1980 at suksessen kom til vesten. I Norge derimot ble det ikke så populært før etter OL i Nagano i 1998.

Så, hvordan kan man lage dette hjemme?  

Ingredienser:

 • Salmalaks
 • Mango
 • Avokado
 • Sushiris
 • Noritang
 • Agurk
 • Majones
 • Chilli
 • Lime
 • Vårløk
 • Reke
 • Sukker
 • Risvineddik
 • Wasabi
 • Soyasaus
 • Furikake sprinkles 

Gjør dette:

 • Kok ris etter anvisning
 • Kutt opp
 • Legg ris og tilbehør som du ønsker på tangen
 • Rull sammen ved hjelp av bambusmatte eller aliminiumsfolie
 • Spis!
Kjøpt på Gode Jord, Bjølsen

Kjøpt på Gode Jord, Bjølsen

SÅ godt, SÅ enkelt! Mango er så ufattelig godt i sushi! Jordbær er også en favoritt hos meg!

Design, hjemmelaget sushi og når ting går riktig vei

Hvorfor klarer jeg ikke helt å glede meg over at ting går riktig vei? 

Etter alt for mange måneder med motgang føles det nesten rart å ha det fint. Brikkene begynner å faller mer på plass og smertene er omtrent borte. Har lyst til å juble av glede,- men samtidig er jeg redd for at jeg skal gå på en ny nedtur. Om jeg gleder meg for mye blir nedturen desto større, eller hva? Teit? Ikke vet jeg. Men en ting vet jeg,- og det er at jeg må ta trappetrinn for trappetrinn. Og trappen føles ikke uendelig lang lenger! 

Ellers elsker jeg søndager! Så godt å ta en liten pause i hverdagslivet. Har sittet å lekt litt med hjemmesiden i dag - HER er resultatet. 

Forrige helg var det landslagssamling - veldig gøy å få innblikk i livene til de ferskeste på landslaget som jeg ikke kjente så godt fra før av. Gleder meg til å kunne delta på treningsøktene med de igjen. Her er både pointfighter-troppen og fullkontakt-utøverne samlet. 

Ellers har uken gått veldig fort nå som jeg har kunne deltatt på både undervisning og trening. Blir et hektisk halvår med en drøss av eksamen og bachelor! 

Har sett igjennom bildene mine i dag, og fant disse bildene fra vi lagde Sushi - DET må absolutt lages igjen snart! HER er oppskrift på superenkel sushi!

Ha en fin søndag videre! 

Landslagssamling

Da er vi på plass på Olympiatoppen. 4 dager med foredrag, trening og sosiale begivenheter.  

Nå er det massasjestol, tv-titting og te-drikking i "Nansenstua" som står på planen. 

image.jpg

Selv om jeg ikke får vært med på alt av trening er det veldig inspirerende å se på alle de dyktige utøverne. Også er det nå veldig koselig å møte de her jenten igjen. 

image.jpg

Landslaget har ellers fått ny sponsor,- dette ble min favoritt.  Tannbeskytter er viktig det også👌☺️

image.jpg

Også kan vi ikke akkurat klage på å få denne frokosten servert.

image.jpg

Timene til nå har vært fullpakket med trening og kurs. Noe gammelt, noe nytt, noe forfriskende og noe inspirerende. 

Idag har vi hatt kurs om både mental trening, kosthold og hvordan man skal klare å leve med "doble karrierer". Som kickbokser må en ofte kombinere det med jobb/skole. Spennende å lytte til hva man kan gjøre for å takle hverdagen bedre. 

Greit å tenke litt over hvordan man velger å tenke.. 

image.jpg

Ellers er det NC i Tromsø i helgen. Rart å ikke være der. Både nære og kjære skal konkurrere. Men man kan vell ikke få med seg alt. Heiaheia👏☺️

Tilbake til det virkelige liv

Ny uke er over. Har akkurat kommet hjem fra babybesøk i Lier. Utrulig koselig! 

Den siste uken har blitt brukt til å skrive prosjektplan for Bachelor,- og faktisk litt trening(!)! 

ENDELIG har jeg hatt en treningsuke uten smerter! Det er da snakk om roolig trening,- men forrige gang det har skjedd er 11 måneder siden! Uvirkelig.. 

ENDELIG har jeg kunne tørke svette fra pannen! Skal aldri mer ta det for gitt....(lettere sagt enn gjort,- men skal i alle fall prøve)!  

Hvert år må vi skrive målsettingsdokument og årsplan for sesongen. Her for litt siden satt alle på konkurransepartiet til Fighter i flere timer sammen for å fylle ut dette. Til helgen er det landslagssamling på Olympiatoppen,- så da skal de siste linjene fylles ut. 

Også har jeg hatt bursdag denne uken! 24 år. Bursdager blir nå egentlig mindre og mindre spesiell for hvert år. Veldig godt å ta dagen med ro med mine nære og kjære. 

Fikk dette fine bursdagsbilde fra mamma av hunden vår,- så nydelig!

Passelig snill kjæreste som disket opp med ost og kjeks etter en lang skoledag på bursdagen min. 

På kvelden ble det restaurantmiddag på Soria Moria. Herre,- såååå godt! Elsker sterk asiatisk mat, så dette var midt i blinken!

Morgenen etter kom mine fineste venninner på overraskelsesbesøk for å feire meg. Luringer! Utrulig koselig kveld! 

Også har jeg lært meg å lage sushi! Liker når sushien er litt frisk,- så vi hadde mango, avokado og vårløk i. #SMELTER I MUNNEN.

Forrige uke var første "vanlige" uke på nesten ett år.. Kan sitte i klasserommet uten smerter! Kan trene litt kickboxing uten smerter! Merker overskuddet begynner å snike seg innpå. Utrulig deilig. Gleder meg til samlingen til helgen. Selv om jeg ikke kan sparre enda,- så er det mer og mer jeg kan begynne å trene på. HURRA! Også gleder jeg meg til å se alle de andre på landslaget igjen. 

NÅ er det kveld,- og varm suppe venter. Ha en fin natt!

 

HERRE-MIN-HATT

Ahh! Nakken min begynner å bli bedre!

Dette er 4. dagen uten smertestillende! Har hatt 3 rolig treningsøkter denne uken,- HELT FANTASTISK! Kan kanskje ikke kalle det treningsøkter, men har i alle fall trent litt teknikk, og tøyd litt. MYE mer enn jeg har gjort på lenge..! 

Arret begynner smått å gro også nå. SÅ FANTASTISK!

Skumrulle = smerte.. Men heldigvis veldig godt etterpå! 

Nå venter restene av middagspaien fra Adams matkasse på meg..! Mmm! 

Utrulig god kjøttpai!

- Lai paideig, rull ut, stek noen minutter i ovnen

- Kutt gul løk, stek kjøttdeig, ha i løken, kutt gulrot i små biter og ha i

- Ha så i tomatpurè, basilikum, hvitløk, salt og pepper

- Visp 1 egg og 1/2 dl melk sammen. Ha kjøttbladingen i paien, hell over egg/melk-blandingen. Kutt opp tomat i skiver, og ha det over. 

- Stek i 20-30 min

- Stek maiskolber i ovnen i ca 10 min

- Server gjerne med en salat

- TA-DA 

Ah, nå skal maten nytes! Dette har virkelig vært en fin dag! Har til og med jobbet med skole uten å få vondt i nakken! 

Ha en fin kveld!

Fornyet tillit på landslaget etter trøblete år

Kickbokseren fra Øverbygd fikk prolaps i nakken i august, og er nå i ferd med å kjempe seg tilbake i ringen.

Til tross for at hun på grunn av nakkesmertene har vært inaktiv det siste halve året, har 23-åringen fått fornyet tillit på landslaget i kickboksing. 

Det meddeler hun selv gjennom bloggen sin. 

- Så godt å få muligheten til å være med! Dette har vært et vanskelig år! Men samtidig har jeg virkelig gjort alt jeg har kunnet fra 1. januar til nå for å være med på alt,- og ikke minst bli bedre, skriver Kongsvold. 

- Det er en lykkelig jente som sitter og smiler her nå, og jeg gleder meg til året som kommer, sier hun videre. 

For seks uker siden operte hun nakken. 

- Operasjon gikk fint, og nå jeg begynne å bevege rolig, forteller hun. 

I månedskifte februar/mars vant Kongsvold det prestisjetunge Irish Open-stevnet i Irland. 

Deretter startet nedturen - med prolops i nakken, som holdt henne på sidelinja mer eller mindre resten av året. 

Nå kan øverbygdjenta altså smile for landslagsplass.

HER er artikkelen fra Nordlys. 

Offisielt

Da er det ute:
- Jeg er tatt ut til landslaget i fullkontakt kickboxing 2015!

Dette har vært et trøblete år, med både motgang og medgang.

År 2014 er et år jeg kommer til å huske lenge!

 • Julen hadde gitt masse overskudd.
 • Jeg hadde nådd målet mitt,- jeg kom på landslaget 2014.
 • 13. januar fylte jeg 23 år. 
 • 16. - 19. januar var jeg på min første landslagssamling som landslagsutøver.  
 • 24.- 26. januar var det NC i Tromsø, vant både lettkontakt og fullkontakt på hjemmebane. 
 • 7.-9. februar var det samling med det Finske landslaget.
 • 14. - 16. februar var det samling. 
 • 27. feb.- 2. mars var det turnering i Irland. Kom på 1. plass. 
 • 15. mars var det Fightercup
 • 21.-23. mars var det samling i Nord-Norge, hvor jeg fikk prolaps i nakken (uten å vite at det var det som var problemet).
 • 4. april var det NM,- noe jeg valgte å droppe pga smerter i nakken.
 • 25.-27. april var det landslagssamling,- hvor jeg deltok, men med restriksjoner om å passe på nakken.
 • 2.-4 mai var det 8-menstournament. Valgte å delta selv med smerter i nakken. Vant 2 kamper,- tapte finalen,- og kom med det på 2.plass. Har aldri hatt så "rare" smerter i nakken før. Får vondt i  magen bare ved tanken nå i ettertid. 
 • I juni valgte jeg å droppe både WC i Italia og gradering pga nakkesmertene.
 • Sommeren brukte jeg på å behandle og følge alt av råd for at nakken skulle bli bra til august.
 • August kom, første landslagssamling etter sommeren var i gang, og smertene og strålingen ut i armen var verre enn noen gang. Olympiatoppen fikk med det mistanke om prolaps,- allerede dagen etter tok jeg MR for å sjekke om det var tilfellet. Etter noen dager fikk jeg beskjed om det jeg ikke ønsket,- men som jeg følte på meg; Jeg hadde prolaps i nakken, C5/C6.
 • Fra august av fikk jeg behandling for prolapsen.   
 • I samråd med Olympiatoppen og landslaget fikk jeg ikke lov å delta på Scandinavian Open i september. 
 • I oktober/november var det EM,- noe jeg også måtte stå over med tungt hjerte. 
 • 7. november fikk jeg endelig time på Ullevål hos Nevrolog. De anbefalte operasjon allerede dagen etter. Med hjerte i halsen fikk jeg meg ikke til å si ja.
 • Etter rådførig med Olympiatoppen, Daimi og familie valgte jeg til slutt å ta operasjon 18. november,- noe jeg ikke angret ett sekund på! Ble med det sykemeldt i 6 uker,- men forbud mot kickboxing i 3-4 mnd. 
 • 30. desember var det gått 6 uker etter operasjon,- og jeg kan rolig begynne å bevege meg mer.   
 • 3. januar kom årets landslagsuttak: OG JEG ER MED. 

Så godt å få muligheten til å være med! Dette har vært et ### år! Men samtidig har jeg virkelig gjort ALT jeg har kunnet fra 1. januar til nå for å være med på alt,- og ikke minst bli bedre.

 - En lykkelig jente sitter her nå å smiler! Gleder meg til året som kommer!

Gleder meg til å oppleve mer med blant annet den gjengen her!

HER kan du se resten av uttaket.

Årlig tradisjon

I år som i fjor stilte kickbokserne opp med familie i idrettshallen for en real "Volleyballturnering".

Lillebror Marcus hoppet inn romjula!

Lillebror Marcus hoppet inn romjula!

Mamma mot lillebror Christoffer

Mamma mot lillebror Christoffer

SAM_8308.JPG

Her er hele gjengen på nærmere 40 stykker!

Utrulig gøy at så mange som dette kunne stille opp på selveste 1. juledag. 

SAM_8399.JPG

Og her er altså min familie. 

Årets volleyballturnering er herved over!

Nå skal resten av kvelden nytes med mine kjære. Ha en fin julekveld videre. 

Årets juletrening

I år som i fjor har vi startet julaften med en treningsøkt her i Øverbygd.

Men i år var vi over dobbelt så mange!

Gøy at så mange ville være med på vår juletradisjon!


Her har vi Camilla og Oda i front. Oppvarming før styrketrening.

Her har vi Camilla og Oda i front. Oppvarming før styrketrening.

Runar, Marcus og Pappa Paul.

Runar, Marcus og Pappa Paul.

Litt tøying etter løping på Pappa og Ivar.

Litt tøying etter løping på Pappa og Ivar.

Godt å ha en hjelpende hånd når beina er lange som flaggstenger. 

Godt å ha en hjelpende hånd når beina er lange som flaggstenger. 

Pappa, Marcus og Nicolai. 

Pappa, Marcus og Nicolai. 

Og her har vi hele gjenget! 

Og her har vi hele gjenget! 

Godt å komme hjem til bygda,- og ikke minst lillebror (som ikke er så liten lenger..). 

Godt å komme hjem til bygda,- og ikke minst lillebror (som ikke er så liten lenger..). 

Hele 10 personer blir vi rundt spisebordet i år.

Bestemor, mommo, moffa, kjæreste, bror, bror, fetter, mamma og pappa,- også har vi jo kompisen vår, Miko.

Nei, nå spile lillebror gitar, kjæreste stryker skjorten og mamma er på kjøkkenet.

Nå skal håret krølles og mat lages,- vi er mange om beinet på badet i år.

GOD JUL ALLE SAMMEN! 

Oppdatering fra nord

Venter og venter.. Flyet fra Oslo er forsinket. Kjæresten er på vei nordover til ingen annen plass enn Snowman International Airport (heldigvis omdøpt til orginalnavnet Bardufoss Lufthavn igjen).

image.jpg

Sitter derfor her å titter gjennom mobilbildene mine. Har vært noen dager i Narvik hos mine besteforeldre og deres hund, Kiro.

image.jpg
image.jpg

En liten dverg-labbetuss.

image.jpg

På torsdag hadde skolen i bygda juleavslutning. Lillebror spilte gitar og danset. Faktisk både linedans og hiphop. Stolt søster.

image.jpg
image.jpg

Lillejenta mi, Marselie var også det. Nydelige gudbarnet mitt💛

image.jpg

Så var det hjem til mine nære og kjære. Her er storevoffsen min Kompis.

image.jpg

Og vi har bakt pepperkaker og hus. 

image.jpg

Rot rett før jul er vell en selvfølge?

image.jpg

I helgen har jeg vært med mine fine venninner. Møtte også på en del av mine tidligere klassekamerater fra videregående. Det er som alltid utrulig koselig. 

image.jpg

I dag har dagen inneholdt søndagsshopping, pizza med jenten og ikke minst; HANDBALLKAMP. 

Rørt,stolt og glad på handballjentenes vegne! Så flinke!